Ξεφεύγοντας από τις τετριμμένες ιδέες και τους τρόπους εμπορίας, ικανοποιούμε και εκείνους τους καταναλωτές που δίνουν προσοχή στην λεπτομέρεια, αγαπούν την πολυτέλεια και την καλαισθησία χωρίς να δέχονται εκπτώσεις στην ποιότητα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ

Συσκευασια

HomeΣυσκευασια

Συσκευασία

Πρωταρχικός μας σκοπός στην Figart είναι να παρέχουμε στον καταναλωτή ένα ολοκληρωμένο προϊόν εφάμιλλο των προσδοκιών του. Η πολυτελής συσκευασία που κρατά στα χέρια του εναρμονίζεται πλήρως με αυτή μας την προσπάθεια και προφυλάσσει τον πολύτιμο καρπό της παραγωγής μας.

Απευθυνόμενοι σε κυτιοποιούς με πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο και εμπειρία στις συσκευασίες τροφίμων, ιδιαίτερα των σύκων και των παραγώγων τους, κατασκευάσαμε μια λευκή κασετίνα, σχεδιασμένη σε λιτές γραμμές με μοναδικό φόντο το φύλλο συκής και το λογότυπο της εταιρείας μας. Πρακτική και ταυτόχρονα κομψή, προστατεύει τα σύκα από οποιαδήποτε φθορά ενώ παράλληλα δημιουργεί την αίσθηση ότι κουβαλάμε μαζί μας ένα ξεχωριστό υγιεινό σνακ αποκλειστικά και μόνο για μας.

Στο εσωτερικό της κασετίνας τα σύκα είναι τυλιγμένα σε anti-grease λευκό χαρτί περιτυλίγματος διακοσμημένο με την «Τέχνη του Σύκου», ώστε τα σύκα να διατηρούν τα αρώματα τους και τις θρεπτικές τους ουσίες, χωρίς να λερώνεται η συσκευασία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το χαρτί ασφαλίζεται/κλείνει με ειδικό αυτοκόλλητο βινυλίου, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος αλλά και τη σταθερότητα του περιεχομένου μέσα στην πολυτελή κασετίνα. Η σταθερότητα αυτή ενισχύεται με το επιπλέον χαρτόνι που υπάρχει στον πάτο κάθε συσκευασίας, διακοσμημένο και αυτό με το λογότυπο μας.

Έτσι, ο καταναλωτής έχει στα χέρια του ένα ολοκληρωμένο προϊόν υψηλής ποιότητας,μέγιστης θρεπτικής αξίας και απαράμιλλης αισθητικής. Μια γαστρονομική πρόταση που μπορεί κάλλιστα να προσφερθεί και ως δώρο. Τόσο στον ίδιο μας τον εαυτό όσο και σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Όλες οι συσκευασίες μας διαθέτουν barcode για την ευκολία τοποθέτησης και ελέγχου.